Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?
Pre Svetlanku doplňam. Magdalenka, dakujem za vysvetlenie. Krupica spočiatku chvíľu nehnedne, ale potom to už ide rýchlo. Teda pozor aby sa nepripálila. Ked krupica zhnedne, okamžite podliať horúcou vodou za stáleho miešania. Ihned zasyčí para, treba dať pozor, Svetlanka, aby Ste sa neoparila. Hrniec prikryjete pokrievkou, stíšite plameň a krupica v pare napučí, teda nevznikne kaša. Množstvo krupice a vody som uviedla na základe svojich skúseností. Existuje aj sladká verzia, ked krupicu nesolíme, ale pridáme práškový cukor a podávame s lekvárom. Každý si dochutí podľa seba.:-))