Viac ako  4 000  receptov

Nahlásené komentáre

Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?


vložené: 30. 04. 2010 10:14:39

Pre Svetlanku doplňam. Magdalenka, dakujem za vysvetlenie. Krupica spočiatku chvíľu nehnedne, ale potom to už ide rýchlo. Teda pozor aby sa nepripálila. Ked krupica zhnedne, okamžite podliať horúcou vodou za stáleho miešania. Ihned zasyčí para, treba dať pozor, Svetlanka, aby Ste sa neoparila. Hrniec prikryjete pokrievkou, stíšite plameň a krupica v pare napučí, teda nevznikne kaša. Množstvo krupice a vody som uviedla na základe svojich skúseností. Existuje aj sladká verzia, ked krupicu nesolíme, ale pridáme práškový cukor a podávame s lekvárom. Každý si dochutí podľa seba.:-))



Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz